Jaartraining Vrouw

Ben je werkzaam als coach, of heb je ervaring met coaching en wil je je vak verdiepen en/of jezelf ten diepste leren kennen, met name rond het vrouw-zijn, dan is de Jaartraining Vrouw iets voor jou.

Als je de oervrouwencirkel hebt gevolgd, kun je ons vragen om deel te nemen aan deze jaargroep.

Het is onze visie dat je eerst zelf doorvoeld en doorleefd moet hebben voordat je anderen kunt begeleiden. Dus is het logisch dat wij je ook in dit opleidingsjaar weer meenemen in je eigen proces. Je zult eerst de diepte rond contact, intimiteit en seksualiteit in jezelf leren kennen. Van daaruit zullen we een vertaling maken naar het werken met cliënten rond deze thema’s. Daarbij zul je leren hoe je op de grens van contact en intimiteit je begeleidings- en helingswerk kunt gaan doen. We werken met name lichaamsgericht.

We verwachten van je dat je in staat bent jezelf in te brengen in het werken in de groep.

Reken op intensieve processen waarin je je gesteund wordt door de groep. Allerlei thema’s rond vrouw-zijn zullen aan bod komen.

De jaargroep zal per kwartaal 3 dagen bij elkaar komen (inclusief avondprogramma’s).

Voor deelname is basiskennis van coaching een vereiste.

Heb je interesse? Vraag dan een oriënterend gesprek aan. Tijdens dat gesprek bespreken we meer details en zullen we samen onderzoeken of deze groep voldoet aan je verwachtingen en leerdoelen.

We werken met een groepsgrootte van maximaal 14 vrouwen

De Jaartraining Vrouw start in januari 2019.

Na de Jaartraining is er de mogelijkheid om twee aanvullende modules te volgen.

KOSTEN € 637,50,- per driedaagse (totaalbedrag eerste jaar € 2.550,-).