Diep-Trancereis

Diep Trancereis

In de Oervrouwencirkels biedt Hinanna vrouwen de gelegenheid om samen te zijn met vrouwen. In deze cirkels is er aandacht voor het in contact zijn met een diep innerlijke ‘zelf’: een vrije stroom in jezelf, los van je systeem van herkomst, los van je ego, los van het collectief.
Om trouw te blijven aan deze vrije stroom hebben we herhaling nodig. Vaste patronen, aannames en overtuigingen in ons verdwijnen namelijk niet ‘zomaar’. Iets in ons – noem het je ego – wil graag alles houden bij het ‘oude’.
De uitdaging is jezelf niet meer te identificeren met dit ego en te beseffen wie of wat je nog veel meer bent, voorbij het ego. Hiervoor is het niet nodig om je hele ego opzij te schuiven. Dat kan overigens ook niet eens, want dan zou je helemaal ongrijpbaar worden. Maar van binnen is het mogelijk om te voelen dat je voorbij het oude en los van de vorm kúnt zijn.

Mocht je geen idee hebben hoe of wat het is om voorbij het oude en los van de vorm te kunnen zijn, dan geeft een diep-trancereis je de gelegenheid om dat te mogen ervaren én te herinneren.
In een diep-trancereis wordt het mogelijk om voorbij je ego te kijken naar een diepe innerlijke waarheid. Het kan ervoor zorgen dat sterk vastgezette beperkende patronen zich ombuigen naar een verruimende staat van zijn.

Marieke en Helma verzorgen deze diep trance-reizen op een unieke plek op Texel. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via de mail: info@hinanna.com.

Vooraf aan deelname vindt een intake-gesprek plaats.