Verdiepingsdagen

Voor de vrouwen die de eerste drie bijeenkomsten van de Oervrouwencirkels hebben bijgewoond, organiseren wij jaarlijks Verdiepingsdagen.

Net als de vrouwen in ons verhaal bieden wij je de gelegenheid om zeker eenmaal per jaar op pad te gaan om jezelf, om de Hinanna in jezelf te ontmoeten. Het is een mogelijkheid om jezelf op te laden, je te herinneren aan wie je in diepste wezen bent en om achter te laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je je opnieuw kunt verbinden met je pure zelf.

In onze dagelijkse leven raken we soms verwijderd van onszelf en onze ware natuur. We nemen te weinig tijd voor onszelf. Tijdens de verdiepingsdagen krijg je de tijd om diep in contact te komen met je levensenergie en je vrouwelijke kwaliteiten: wijsheid, kracht, liefde, vitaliteit, passie, sensualiteit, seksualiteit, creativiteit, diep innerlijk weten, authenticiteit, eigenwaarde, speelsheid, vreugde, rust, overgave.
We werken met ceremonies, rituelen, oefeningen, meditaties, mantra’s, inquiry’s, massages – zodat de verbinding van hoofd–hart–buik verstevigd wordt.

Op dit moment zijn er nog geen verdiepingsdagen gepland. Wil je op de hoogte blijven, mail dan naar:
info@hinanna.com