Vrouw zijn

Iedere vrouw heeft elementen van wijsheid, vitaliteit en natuurlijke vrouwelijkheid in zich.

Deze elementen kunnen zich in het dagelijkse leven op diverse manieren uitdrukken. Helaas zijn veel vrouwen sterk vervreemd van hun oorspronkelijke natuur. In de hektiek van alle dag kan het een uitdaging zijn om in contact komen met je vrouw-zijn.

In contact komen én blijven met je oorspronkelijke zelf kan door jezelf iedere keer weer te herinneren aan wie je in oorsprong bent, los van alle regels, verwachtingen en conditioneringen. Herstel van deze band bevordert dat je kan leven wie jij in diepere zin bent.

In de huidige wereld is er behoefte aan meer vrouwelijkheid. De samenleving wordt gedomineerd door mannelijkheid; waarden als prestatie, snelheid, rationaliteit, concurrentie en competitie worden hoog gewaardeerd. Het is tijd voor een vernieuwd evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Door aandacht te besteden aan vertraging, rust, intuïtie, aanwezigheid, gevoel en kwetsbaarheid.

Vrouwen onderling kunnen daarin een grote rol spelen.

Hinanna organiseert een aantal activiteiten voor vrouwen, waarbij je als vrouw bekrachtigd wordt in je vrouw-zijn, je kwaliteiten, ideeën, verlangens. Samen met vrouwen ontdekken waar jij werkelijk voor staat, wie je in oorsprong bent.